Najbolje Android tipkovnice

Standardna Android tipkovnica obično može zadovoljiti prosječnog korisnika, ali uvijek se čini kako joj fali “ono nešto”. Ako vam se ne sviđa tipkovnica koju trenutno koristite na svojem mobitelu ili tabletu, nemojte očajavati, jer pred vama je cijeli niz lijepih, inovativnih i funkcionalnih alternativa koje možete pogledati u nastavku.

5. Hacker’s Keyboard

Fali vam layout standardne tipkovnice kakvu koristite za računalom? Ako je odgovor da, onda je Hacker’s Keyboard prava tipkovnica za vas. Moguće ju je dodatno personalizirati, a sadrži i neke “tipke” koje nećete pronaći na standardnoj Android tipkovnici, poput  alt, tab ili ctrl. Na mobitelu i nije pretjerano korisna, ali pravi potencijal se pokaže ukoliko je instalirate na većem tabletu i prebacite u landscape. 

[pb-app-box pname=’org.pocketworkstation.pckeyboard’ name=’Hacker’s Keyboard’ theme=’light’ lang=’en’]


4. Google Keyboard

Standardnu tipkovnicu koja dolazi uz stock Android, odnosno Nexus seriju uređaja, možete skinuti i instalirati na bilo koji drugi mobitel. Izgleda sasvim jednostavno ali ima sve što trebate, pa čak i gesture typing te emoji support. Ako ciljate na jednostavnost i preciznost, onda je ovo dobar izbor.

  [pb-app-box pname=’com.google.android.inputmethod.latin’ name=’Google Keyboard’ theme=’light’ lang=’en’]


3. Fleksy Keyboard Free

Fleksy Keyboard se neće svidjeti svima, ali nama se svidjela gotovo najviše od svih isprobanih. Pruža dovoljno personalizacije, pregledna je, slova su velika, preciznost je odlična i jednostavno izgleda cool te se ističe iz gomile. Nažalost, ne podržava hrvatski jezik i probna verzija istječe nakon 30 dana. Kada bi razvojni tim “ispolirao” neke od nedostataka, ovo bi definitivno bila ponajbolja tipkovnica.

[pb-app-box pname=’com.syntellia.fleksy.kb’ name=’Fleksy Keyboard Free’ theme=’light’ lang=’en’]


2. TouchPal X Keyboard

Na prvi pogled možda djeluje pretrpano značajkama, ali radi se o zbilja odličnoj tipkovnici. Mogućnost personalizacije u besplatnoj verziji je ogromna, što znači da možete mijenjati razne teme, prilagođavati zvuk i vibraciju, mijenjati font, a podržani su gotovo svi svjetski jezici, uključujući i hrvatski, stoga nema potrebe za “učenjem” riječi kroz unos. Ako se nas pita, ovo je najbolja besplatna tipkovnica koju trenutno možete imati na mobitelu.

[pb-app-box pname=’com.cootek.smartinputv5′ name=’TouchPal X Keyboard’ theme=’light’ lang=’en’]


1. SwiftKey Keyboard

Svi će se složiti kako je SwiftKey jedna od najboljih tipkovnica za Android, ako ne i najbolja. Pregršt tema, ponajbolje predviđanje unosa teksta kao i vrhunska preciznost samo su neke od značajki koje krase SwiftKey Keyboard. Ne treba spominjati kako je podržan i hrvatski jezik, kao i mogućnost kombiniranja tri jezika istovremeno, što je odlično za one koji često kroz dan pišu na više jezika. Jedini nedostatak je što ćete za nju morati izdvojiti oko 30 kuna (ako se to može nazvati nedostatkom), ali zato možete preuzeti probnu verziju od 30 dana pa imate dovoljno vremena da odlučite sviđa li vam se ili ne.

[pb-app-box pname=’com.touchtype.swiftkey.phone.trial’ name=’SwiftKey Keyboard Free’ theme=’light’ lang=’en’]


Isprobajte još i:

[pb-app-box pname=’com.zl.inputmethod.latin’ name=’Kii Keyboard’ theme=’light’ lang=’en’]

[pb-app-box pname=’com.jb.gokeyboard’ name=’GO Keyboard’ theme=’light’ lang=’en’]

[pb-app-box pname=’kl.ime.oh’ name=’Multiling Keyboard (new beta)’ theme=’light’ lang=’en’]

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)