Najbolje Android pucačine

Pucačine na mobitelima obično su sinonim za lošije iskustvo i nezgrapne kontrole, ali naša lista pet najboljih FPS-ova dokazuje suprotno.

pucačine za android

 

Tko bi prije nekoliko godina mislio da ćemo na mobitelima igrati igre koje grafički mogu parirati nekim starijim naslovima s konzola ili računala? I dok grafika napreduje, kontrole su ograničene, tako da većina pucačina koristi istu ili sličnu mehaniku. Međutim, to ne znači da nema kvalitetnih naslova, stoga smo se potrudili  izdvojiti najbolje Android pucačine koje trenutno možete pronaći, te se nadamo kako ćete u njima uživati koliko i mi.


DEAD TRIGGER 2

dead trigger 2

Deat Trigger 2 slovi za jedan od najboljih FPS naslova na Androidu, što dokazuje broj preuzimanja kao i visoka prosječna ocjena, a radi se o vrlo popularnom žanru – makljaži zombija. Pohvala, međutim, ide i razvojnom timu koji se konstantno trudi ubacivati novi sadržaj, što igri podiže trajnost.

Grafika je zbilja odlična, a iznenadit će vas i razina detalja koji pokrivaju sve od krvi i komadanja mesa do kapljica vode koje “klize” po ekranu. Na raspolaganju vam je također i ogromna količina oružja. Mehanika je vrlo jednostavna stoga kontrole nisu komplicirane, a dodana je i nova funkcija automatske paljbe što dodatno pojednostavljuje igru. Ako pak niste ljubitelj igranja preko ekrana na dodir, podržano je i igranje preko kontrolera.

Grafika i količina sadržaja su na visokoj razini, ali potrebna je stalna internet veza i freemium model ponekad zahtjeva puno igranja ako ne želite trošiti pravi novac na nadogradnje.

[pb-app-box pname=’com.madfingergames.deadtrigger2′ name=’DEAD TRIGGER 2′ theme=’light’ lang=’en’]


SHADOWGUN: DEADZONE

shadowgun deadzone android

Ova igra dostupna je za veliku većinu platformi, od Androida do Facebooka, a najbolje od svega je što svugdje možete koristiti isti korisnički račun. Radi se o nastavku Shadowguna, a za razliku od originala, Shadowgun: DeadZone je isključivo multiplayer naslov.

Uz ogromnu količinu oružja koje možete nadograđivati, omogućena je i personalizacija vojnika u obliku različitih skinova i kaciga, a to je nešto što svi volimo. Pored toga, na raspolaganju su vam i itemi poput nezaobilaznih granata, sentry gunova i medic kitovi. Od prvog trenutka kada pokrenete igru shvatit ćete koliko je u nju uloženo vremena i truda, što se vidi i po grafici, podršci, količini sadržaja i općenito stabilnosti, što ovu igru čini najboljom multiplayer pucačinom za Android.

Tehničkih nedostataka zbilja je malo, a jedino što zamjeramo su samo dva dostupna game moda: deathmatch i zone control.

[pb-app-box pname=’com.madfingergames.deadzone’ name=’SHADOWGUN: DeadZone’ theme=’light’ lang=’en’]


RESPAWNABLES

respawnables

Ljubitelji Team Fortressa, Battlefield Heroesa i sličnih igara s ovim bi naslovom mogli doći na svoje. Cartoon vizualni stil, klase, elementi humora – sve ćete to pronaći u Respawnables za Android!

Respawnables možete igrati na dva načina: izvanmrežno, odnosno sami, prelazeći više od 100 misija, ili mrežno u multiplayeru gdje možete zaigrati protiv stranaca ili svojih Facebook prijatelja u dva game moda: Free for All ili Team VS. Igra također nudi sustav napredovanja, 20 različitih oružja, više od 50 itema za personalizaciju, te gadgete i boostere. Grafika je dobra, a radi se o dobro poznatom 3D cartoon stilu s miješanjem elemenata stripa. Igra se iznenađujuće dobro izvodi i na slabijim uređajima, što je dodatni plus.

Ne bi škodilo da je gameplay malo brži i da je omogućena opcija automatske paljbe, s obzirom da je gumb za pucanje odvojen od stika za upravljanje kamerom što malo narušava fluidnost cijele igre.

[pb-app-box pname=’com.zynga.digitallegends.respawnables’ name=’The Respawnables’ theme=’light’ lang=’en’]


ZOMBIEWOOD – ZOMBIES IN L.A.

zombiewood

 Da, još jedna zombi pucačina, ali ovaj put se radi o vrlo simpatičnoj i zabavnoj igri koja se trudi odmaknuti od ostalih igara iz ovog žanra. Umjesto iz prvog ili trećeg lica, igrate iz polu-ptičje perspektive, a nalazite se u ulozi glumca koji nakon zombi invazije Hollywooda glumi u filmovima čiju tematiku već pogađate. U svakoj sceni morate obaviti određeni zadatak, a nakon izvršavanja zadatka otključavate novi film. U igri se nalazi 20 filmova i 10 jedinstvenih game modova.

Kontrole su “dual-stick”, što znači da s lijevom rukom kontrolirate smjer kretanja, a s desnom smjer pucanja (paljba je automatska dok god koristite desni virtualni stik). U kombinaciji s ptičjom perspektivom, ovo znači da je igru vrlo lako igrati i nećete se boriti s kontrolama.

Freemium model je vrlo dobro integriran te, za razliku od većine ostalih freemium igara, kroz igru vrlo lako možete prikupiti novčiće kojima zatim kupujete dodatna oružja i iteme.


FRONTLINE COMMANDO: D-DAY

frontline commando

Mlađi čitatelji se možda neće sjećati, ali pucačine s tematikom drugog svjetskog rata su jedno vrijeme bile užasno popularne, stoga  će Frontline Commando: D-Day za Android u onima starijima probuditi nostalgiju. Nakon originalnog nastavka Frontline Commandoa, razvojni tim Glu odlučio se za WWII temu i mislimo da nisu pogriješili.

Grafika i fizika su na najvišoj razini, okolina je uništiva, a zvuk i efekti prate vizualni dojam. Možete birati između pet različitih kampanja, odnosno 145 misija koje prate stvarna, povijesna iskrcavanja: Juno, Sword, Utah, Gold i Omaha. Gameplay nakon nekog vremena postane suhoparan, stoga se repetitivno ubijanje neprijateljskih vojnika povremeno kombinira s uništavanjem tenkova ili zrakoplova. Kontrole su jednostavne i omogućuju koncentriranje na akciju, s obzirom da ne možete kontrolirati kretanje vojnika već samo pucanje i kameru.

Freemium model ne možemo navesti kao nedostatak jer se radi o odličnoj besplatnoj igri, ali u ovom slučaju on dosta ograničava nadogradnje.

 [pb-app-box pname=’com.glu.flcn_new’ name=’FRONTLINE COMMANDO: D-DAY’ theme=’light’ lang=’en’]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)