Nagradni natječaj – Cool nagrade za Droid fanove

Prošlo je više od dvije godine od kada je Droid.hr započeo s radom. Od skromnih početaka pa do danas dijeli nas puno truda i znoja, ali i lijepih trenutaka. Sada smo došli do 300 članaka i više od 2400 vjernih fanova na Facebooku – portal svakim danom raste i nadamo se da će naši fanovi biti s nama još dugo-dugo. Kako bismo vas nagradili i zahvalili vam se na dosadašnjoj podršci, organizirali smo manji natječaj u kojem dijelimo nekoliko cool nagrada. Za prvi nagradni natječaj imamo fond od oko 1000 kuna, no računajte da kroz godinu budemo imali još toga za podijeliti, stoga ostanite vjerni čitatelji kako ne biste propustili sjajne prilike. Krenimo na popis nagrada koje i vi možete osvojiti.

Nagrada broj 1 – Ulaznica za Droidcon Zagreb

banner-ZGKao što smo već razglasili na sva vrata, od 29. do 30. travnja organizira se Droidcon, najveća Android konferencija na svijetu, a osvajanjem ove nagrade dobivate kartu za direktan upad. Želite biti dio jedinstvenog eventa u ovom dijelu Europe zajedno s ostalih 400 posjetitelja i uživati u čistom Android iskustvu? Onda je ova nagrada idealna za vas. Dijelimo jednu ulaznicu, a kako ju osvojiti pogledajte pred kraj teksta.


Nagrada broj 2 –  Slušalice Samsung HS1303 zelene

mainZelena boja nam je bitna, složit će se svaki Android fan, a kako bismo vas dodatno pozelenili, dijelimo zelene Samsung HS1303 slušalice. Riječ je o modernima in-ear slušalicama. Lagane su, jednostavnog dizajna i ugodne za nošenje, a pružaju dobro balansirani duboke tonove.


Nagrada broj 3 –  Samsung HM 1200 Bluetooth headset – crni

BHM1200EBEGZa sve vas old skulere koji žele hodati ulicom s naglavnom Bluetooth slušalicom, tu je Samsungova HM 1200 naglavna slušalica, crne boje! Ova jednostavna Bluetooth slušalica kompaktna je i moderna, a posjeduje tehnologije poput Multipoint Technology za one koji koriste više od jednog mobitela, Active Pairing za automatsko uparivanje i slično.


KAKO SUDJELOVATI:

Skočite do naše Facebook stranice te u naslovnom postu, vezanom uz nagradnu igru, u komentar ostavite “@Droid.hr me nagrađuje!” – zaista jednostavno. Ako niste sigurni kako to obaviti, pogledajte druge kolege koji su prije vas postali.

TIJEK NAGRADNOG NATJEČAJA:

Nagradni natječaj traje od 16.3. do 16.4.2015. Nakon završetka natječaja pregledavaju se svi komentari i sastavlja se popis svih natjecatelja koji su se pravilno prijavili. Zatim putem stranice Random.org nasumično izvlačimo tri osobe. Prva izvučena osoba ima priliku birati, drugi dobitnik bira između preostale dvije nagrade, a zadnja osoba dobiva ono što je ostalo. Dobitnike objavljujemo javno na našoj Facebook stranici te ih osobno kontaktiramo za preuzimanje nagrada.  Uvjete nagradnog natječaja možete pogledati na sljedećoj stranici.

UVJETI NAGRADNOG NATJEČAJA >

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)