Mafia III dolazi i na Android

Mafia III rivals android

Iako se vlasnici PC-a i konzola raduju izlasku posljednjeg nastavka popularnog serijala Mafia, ovaj put niti Android korisnici neće ostati zakinuti. Naime, Mafia III će kao spin-off u RPG stilu, naziva Mafia III: Rivals, stići na Android i iOS 7.10.2016., odnosno na isti dan kao i za ostale platforme.

mafia III rivals

Unatoč tome što ne postoji previše detalja, u ovome trenutku znamo da mobilna verzija igre neće biti pucačina iz trećeg lica smještena u otvorenom svijetu, no osnovni koncept je isti; igrač se nastoji probiti u kriminalnom svijetu i doći do vrha podzemlja, a likovi, lokacije i događaji ostaju identični. U tu svrhu, na mobilnoj verziji moći ćete podizati levele, boriti se protiv ostalih igrača te koristiti različita oružja kako bi silom umjesto milom preuzeli kontrolu nad New Bordeauxom, imaginarnim gradom iz Mafia III igre.

Nažalost, još nema gameplay videozapisa, ali poznato je da će igra zahtijevati više razmišljanja i strateški pristup te da će se uvelike razlikovati od prethodnog mobilnog naslova, Mafia II Mobile. Igrači se trenutno mogu predregistrirati na službenoj web stranici kako bi dobili bonuse jednom kada igra izađe.