LG G Flex dolazi u Europu

Iz LG-a je potvrđeno da će se G Flex do kraja veljače pojaviti u preko 20 zemalja Europe, nakon što je već predstavljen u Aziji i Sjevernoj Americi.

Droid, Android, Droid.hr

Ako vam se ne sviđa Samsung Galaxy Round, LG-jev G Flex nameće se kao dobra alternativa. Iako je već bilo riječi o mobitelima sa zakrivljenim zaslonima, budemo ponovili za one koji ne znaju: G Flex je fleksibilni mobitel u pravom smislu te riječi. Naime, za razliku od Rounda koji je zakrivljen po vertikalnoj osi i ima “fiksni” oblik, G Flex je zakrivljen po horizontalnoj i doista je fleksibilan – dakle možete ga potpuno izravnati i nakon toga vratiti u prvotni oblik. Neke od karakteristika su:

  • “self healing” pozadinska plastika
  • 6″ P-OLED zaslon
  • Qualcomm Snapdragon 800 SoC
  • 13MP kamera

Vijest o lansiranju na Europsko tržište stigla je jutros, a planiraju ga predstaviti u 20 vodećih trišta Europe, što između ostaloga uključuje U.K., Njemačku, Francusku, Italiju, Švedsku, Austriju te ostale zemlje koje još nisu navedene (iako sumnjamo da je Hrvatska među njima). Cijena još nije potvrđena, ali očekujemo da će biti riječ o vrlo skupom uređaju.

11868

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)