Izvrsna nadogradnja Pushbulleta

Popularna Android aplikacija Pushbullet dobila je izvrstan update koji vam omogućava da povežete obavijesti između svih vaših Android uređaja i računala koje koristi Google Chrome.

pushbullet

Programerski tim iz San Francisca, kojem možemo zahvaliti za Pushbullet aplikaciju, znatno je nadogradio istu. Naime, u prošlosti je Pushbullet, uz pomoć ‘Notification Mirroringa’ omogućavao korisnicima da na svom računalu, uz pomoć Google Chromea, prime i maknu obavijesti koje stižu direktno s njihovog mobitela.

No odnedavno je moguće primati obavijesti s mobitela ne samo na računalo, već i na sve ostale Android uređaje. Dok je pregledavanje obavijesti na mobitelu korisno, većini će korisnika ipak biti draža mogućnost pregledavanja dolaznih poziva i SMS poruka na računalu, kao i Android tabletu. Pushbullet za Android također podržava slanje raznog sadržaja s računala na mobitel ili tablet, poput fotografija, videa, linkova i slično. Razvojni tim nas podsjeća da je ovaj dodatak i dalje u beta fazi, no Pushbullet je prilično stabilan, tako da svakodnevno korištenje ne bi trebalo biti upropašteno bugovima. Valja napomenuti da, kako bi se služili novim dodatkom u ovoj aplikaciji, morate ga prvo omogućiti na svakome uređaju koji želite povezati. Aplikaciju možete besplatno preuzeti s Google Playa.

 [pb-app-box pname=’com.pushbullet.android’ name=’Pushbullet’ theme=’light’ lang=’en’]

 

 

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)