Igrajte igru Zero Reflex i osvojite 10.000 USD

Rijetko koji razvojni studio nudi ovako bogatu nagradu svojim igračima, ali zagrebački studio Exordium Games, koji stoji iza igre Zero Reflex, toliko je uvjeren u težinu iste da je organizirao globalno natjecanje gdje prvi igrač koji je uspije cijelu završiti osvaja 10.000 američkih dolara. Zero Reflex možemo svrstati u akcijsku arkadu s psihodeličnim level dizajnom i brzim gameplayom koji ujedno testira vašu brzinu i kažnjava spore reflekse. U igri nema “sigurnih zona”, odnosno, ne možete odmarati – sve je protiv vas, a vaš jedini cilj je ostati živ, što u teoriji zvuči jednostavno, dok je praksa nešto sasvim drugo.

Igra Zero Reflex


Zero Reflex nudi minimalistički dizajn uz pregršt akcije

Zero Reflex dizajniran je u minimalističkom stilu, ali opet nudi dovoljno detalja da ne bude monoton. Svaki level sadrži drugačiju paletu boja, nove izazove i nove “protivnike”. Naravno, kako napredujete tako su i izazovi veći te se povećava broj neprijatelja. Tijekom igre se pojavljuju kratki powerupovi kao što je štit koji će vas na kratko zaštititi od opasnosti. Ukupan broj razina je 20, a ako želite pravi izazov, preporučamo da se okušate na Nightmare težini, jednoj od tri uz Normal Hard. Svaka razina traje 30 sekundi te, iako se čini malo, na nekim razinama nećete preživjeti ni pola od toga; kružnice, metci, šurikeni, rakete, pile i vrijeme – svima je cilj uhvatit vas, nema sigurnih zona i izgovora. Ako se oslanjate na Android platformu onda imate sreće, jer igra je na Androidu besplatna, dok će se za sve ostale platforme plaćati 2.99 eura. Uz Android, dostupna je i za PC, Mac i Linux te iOS i Windows Phone.

Prvi igrač koji završi cijelu igru osvaja 10.000 USD

Nagrada od 10.000 USD zvuči i više nego primamljiva, pogotovo kada je u pitanju ovakva, na prvu jednostavna, mobilna igra. Uz Zero Reflex proveli smo nešto manje od jednog dana, igru toplo preporučujemo, no već sada vidimo kako će lokalni serviseri trljati ruke zbog brojnih uređaja koji su zbog ove igre i njene težine završili na zidu :). Više o detaljima natjecanja pročitajte OVDJE, a u nastavku bacite pogled na launch trailer:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)