ICQ za Android osvježen Material Dizajnom

ICQ Messenger Android

Sjećate se ICQ messengera? Nekoć poznat i vrlo popularan instant messenger, kojeg sada koristi manji broj korisnika, no ipak postoji određeni user base u pojedinim zemljama (primjerice Rusija) koji ju aktivno koriste. Nama je osobno drago što projekt nije ugašen i zaboravljen, kao što je to bio slučaj s MSN-om, jer u redakciji je hrpa nas odrasla upravo uz njega.


Novi ICQ Messenger za Android je tu, a ovo su novosti

ICQ za androidMail.Ru Group je danas predstavila novu verziju aplikacije ICQ Messenger za Android koja je osvježena “Material dizajnom” gdje se uklapa u Lollipop verziju OS-a. Od novih značajki, tu je lista poziva i optimizirana funkcija pohrane fotografija. Razvojni tim potrudio se osvježiti izgled i upotpuniti novu verziju s Googleovom trenutnom dizajnerskom filozofijom, ali dodane su i određene značajke. ICQ tako sada ima novi tab za pregledavanje dolaznih i odlaznih video i audio poziva, a korisnici mogu obaviti poziv direktno s liste kontakata. Ono što nam se posebno sviđa je da fotografije koje šaljete i primate ne ostaju u galeriji telefona, što nije slučaj s nekim popularnim messengerima koji vam često zatrpaju galeriju bez da ste i svjesni. No ako baš želite, možete postaviti ICQ da fotografije pokaže i u galeriji.

ICQ za Android

Može li ICQ opet dobiti na popularnosti?

 Što mislite, može li ICQ Messenger konkurirati WhatsAppu i Viberu? U ovom trenu je teško odgovoriti na ovo pitanje, pogotovo zbog činjenice da “nova generacija” ili ne zna za ICQ ili ga nikad nije imala prilike koristiti aktivno. Ipak, vjerujemo da će stariji fanovi, uključujući i cijelu našu redakciju, podržati novi projekt i makar na par tjedana iskoristiti sve funkcije novog ICQ-a za Android. Aplikaciju možete skinuti na linku ispod:

[pb-app-box pname=’com.icq.mobile.client’ name=’ICQ – Free video calls & chat’ theme=’light’ lang=’en’]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)