HUAWEI P8 najbolji smartphone u Europi (2015-2016)

EISA_button_P8Huawei, vodeći proizvođač IT opreme i komunikacijskih rješenja, osvojio je nagradu za najbolji smartphone u Europi u 2015-2016 koju dodjeluje Europska udruga za sliku i zvuk (EISA). Prestižnu nagradu osvojio je njihov posljednji flagship model pametnog telefona, Huawei P8. Ovo je treća godina zaredom kako modeli tvrtke Huawei osvajaju nagradu u ovoj kategoriji. Nastavljajući uspjeh proslogodišnjeg slavodobitnika Ascend P7, Huawei P8 predstavlja vrhunac i nastavlja bogatu tradiciju P serije koja u sebi spaja stil i funkcionalnost. Ovaj smartphone redefinira tržište pametnih uređaja svojim karakteristikama koje oduševljavaju i inspiriraju korisnike. EISA je pohvalila Huawei zbog ”poboljšanih karakteristika kamere te luksuzne izvedbe i sofisticiranog izgleda ovog pristupačnog modela pametnog telefona.” Od ostalih karakteristika, posebno su izdvojeni kapacitet baterije od 2,680mAh, f/2 leća koja omogućava snimanje kvalitetnih fotografija u uvjetima slabog osvjetljenja te izvanredni 5.2‐inčni Full HD IPS‐NEO ekran. Kamera profesionalne kvalitete u uvjetima slabog osvjetljenja omogućuje korisnicima više kreativnosti, a light painting funkcija na pametnom uređaju omogućuje snimanje čistih fotografija visokog kontrasta. P8 model karakterizira kompaktna i moćna dual-antena kao i tehnologija koja omogućava zadržavanje jakog signala i smanjuje broj propuštenih poziva. Direktorica marketinga Consumer Business Group (BG), Glory Zhang, izjavila je:

Iznimno smo ponosni što smo dobitnici ove nagrade treću godinu za redom. Huawei predano radi na pomicanju granica u industriji te revoluciji u korištenju pametnih telefona. Upravo zbog te predanosti, P8 predstavlja model koji je trenutno najlakši za rukovanje na tržištu

Model Huawei Ascend P7 prošle je godine osvoji ovu istu nagradu, a tom prilikom je posebno istaknuta njegova prelijepa staklena površina i pristupačna cijena, kao i prednja kamera od 8 milijuna piksela te zadnja od 13 milijuna piksela s bljeskalicom i aplikacijama. Huawei Ascend P7 prodaje se u više od 100 zemalja širom svijeta, a od njegovog predstavljanja isporučeno je više od 7 milijuna jedinica. Godinu dana ranije, ultra tanki 6.18mm model Ascend P6 također je dobio isto priznanje za 2013-2014 godinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)