HTC Desire 530 dostupan u ponudi Hrvatskog Telekoma i Vipneta

htc desire 530

Pametni LTE telefon HTC Desire 530 stigao je na hrvatsko tržište i dostupan je u ponudi Vipneta i Hrvatskog Telekoma. HTC Desire 530 uz sjajan prednji i stražnji fotoaparat, fantastičan zvuk i kvalitetno polikarbonatno kućište savršeno povezuje modu i potrošačku elektroniku, a dostupan je u – tamno sivoj (Dark Grey) i bijeloj boji (Stratus White Remix) s efektom mikrokapljica.

htc desire 530

Isticanje – od mode do telefona

U HTC-u znaju da svaki korisnik ima posebne želje te da su pametni telefoni danas, osim uređaja, i važan modni dodatak. Upravo zato je HTC-ov dizajnerski tim kod HTC  Desire 530 uređaja koristio tehniku mikrokapljica – slikarsku tehniku koja svaki telefon tretira kao platno. Korištenjem posebno dizajniranih mlaznica s bojom, te različitih jačina pritiska i viskoziteta boje, stvoren je telefon koji ne samo da izgleda drugačije, već je bez konkurencije te potpuno jedinstven na tržištu. Za lakše vađenje iz džepa ili torbe, HTC Desire 530  dolazi s retro vrpcom za nošenje, a uređaj se može dodatno personalizirati s više od 25.000 tema.

Zvuk kakav treba biti

Nije sve u dizajnu, vrlo je važan i zvuk. I dok je odabir glazbe vrlo individualna stvar, jedno je svima zajedničko – svi žele visoku kvalitetu zvuka. HTC Desire 530 opremljen je visokokvalitetnim pojačalom koje pojačava glasnoću i basove do impresivnih razina bez distorzije zvuka. U kombinaciji sa sustavom HTC BoomSound™ s Dolby Audio™ profilom glazba zvuči odlično, bez obzira na to koje slušalice upotrebljavate.

Snimite savršenu fotografiju

Procjena je da mladi tijekom života snime do 25.000 autoportreta, pa je za očekivati od pametnih telefona zadovoljavajuću kvalitetu fotografiranja HTC Desire 530 ima prednju kameru rezolucije pet megapiksela te funkcije automatskog i glasovnog okidanja (Auto Selfie i Voice Selfie), odnosno snimanje fotografija bez fizičkog okidanja ili pritiska tipke. Jednaka pažnja i preciznost u izradi posvećeni su i stražnjoj kameri koja na modelu HTC Desire 530 dolazi u rezoluciji osam megapiksela, a podržava HDR i panoramski način snimanja. U telefone je ugrađen i senzor BSI koji povećava količinu primljenog svjetla te omogućuje snimanje fantastičnih fotografija bez obzira na doba dana. HTC Desire 530 ima 16 GB interne memorije koja je proširiva SD karticama kapaciteta do 2 TB, a aplikacija Google Photos bit će savršeno mjesto za pohranu vaših fotografija i videozapisa. 

Dostupnost

HTC Desire 530 u ponudi Hrvatskog Telekoma dostupan je u tamno sivoj, dok je u ponudi Vipneta dostupan u tamnoj sivoj, ali i bijeloj boji s efektom mikrokapljica. Više informacija i specifikacije uređaja možete pronaći na: http://www.htc.com/hr/smartphones/htc-desire-530/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *