HTC Desire 10 Lifestyle u ponudi HT-a

HTC Desire 10 lifestyle

Pametni LTE telefon HTC Desire 10 Lifestyle stigao je na hrvatsko tržište i dostupan je u ponudi Hrvatskog Telekoma. HTC Desire 10 Lifestyle spaja atraktivan dizajn i mogućnosti koje su dosad bile dostupne samo u flagship klasi uređaja što ga čini jednim od najboljih pametnih telefona iz HTC-ove Desire obitelji mobilnih telefona.

Elegancija i performanse

Zaštitno staklo u potpunosti prekriva cijelu prednju stranu uređaja, a kosi rubovi kućišta dodatno naglašavaju tanak i elegantan izgled te upotpunjuju mat površinu uređaja. Telefon je obrubljen tankim metalik okvirom, a oštri kontrast poliranih i mat površina naglašava jednostavnu eleganciju ovog telefona i istovremeno omogućuje čvrsto držanje u ruci.

Osim dizajnom, HTC Desire 10 Lifestyle se može pohvaliti četverojezgrenim Qualcomm Snapdragon 400 procesorom, ima dva gigabajta RAM memorije, vrhunski 5,5-inčni HD ekran i dugotrajnu bateriju od 2.700 mAh. 

Izvanredne fotografije u svim uvjetima

Za vrhunske fotografije zadužene su glavna kamera rezolucije 13MP te prednja kamera od 5MP. Osim fotografija visoke rezolucije, glavna kamera snima 1080p video zapise, a pri uvjetima slabijeg osvjetljenja za dobre fotografije pobrinut će se otvor blende f/2.8 i BSI senzor. Prednja kamera ima automatsko kao i glasovno okidanje (Auto Selfie/ Voice Selfie), dok će se Live Makeup opcija pobrinuti da „selfiji“ uvijek izgledaju senzacionalno. Fotografije i videozapisi mogu se spremati na 16 GB prostora za pohranu uz mogućnost proširenja memorijskom karticom kapaciteta do 2 TB.

Briljantan zvuk

HTC Desire 10 Lifestyle podržava certificirani 24-bit Hi-Res zvuk, kvalitete bolje od CD-a, a iznimno realističan zvuk omogućuje da uživate u punom potencijalu glazbe. Kad je zvuk tako dobar, potrebni su i odgovarajući zvučnici. HTC BoomSound™ Hi-Fi zvučnici razdvajaju visoke i niske frekvencija kao što je slučaj kod vodećih zvučnih sustava. Svaki od zvučnika ima svoje pojačalo kako osigurao nenadmašnu kvalitetu zvuka. HTC-ova BoomSound™ tehnologija unapređuje svaki ton kako bi kvalitetu zvuka glazbe, filmova i igara podigla na potpuno novu razinu, što se može čuti u jasnoj reprodukciji govora, dubokom basu i drugim preciznim audio detaljima.

Dostupnost

HTC Desire 10 Lifestyle u atraktivnoj Stone Black boji nalazi se u ponudi Hrvatskog Telekoma i dostupan je već po cijeni od 1 HRK jednokratno uz ostatak na rate, ovisno o tarifi. Više informacija i specifikacije uređaja možete pronaći na: https://www.hrvatskitelekom.hr i htc.com/hr

HTC Desire 10 lifestyle