HTC 10: novi detalji i fotografije uređaja

Na kineskoj platformi Taobao.com pronađeno je nekoliko kvalitetnih fotografija HTC-ovog novog flagshipa za 2016. godinu. Čini se da je objava @onleaksa na Twitteru ipak vjerodostojno prikazala novi dizajn, a u nastavku pogledajte detaljan prikaz HTC 10 iz više kuteva.

Dobro poznato unibody kućište uz osvježen dizajn

Nakošeni rub svakako daje dozu individualnosti novome HTC-u te ga ističe iz mase ostalih unibody metalnih uređaja. Ujedno se radi i o drastičnoj promjeni, s obzirom da su dosadašnji modeli imali potpuno zaobljenu pozadinu pa već vidimo da će mišljenja oko novoga dizajna biti podijeljena. No ako malo razmislimo, nije li cilj One M7 modela bio diferencijacija od ostalih mobitela na tržištu? S obzirom da je M7 u to vrijeme bio jedan od rijetkih metalnih unibody uređaja, bilo se puno lakše istaknuti. Danas, s druge strane, metal istiskuje plastiku a ponuda je općenito puno veća, stoga je razumljivo da je HTC morao otići “korak dalje” i s ovim modelom održati svoj prepoznatljiv identitet, istovremeno unoseći dozu originalnosti i svježine.

Neslužbene preliminarne specifikacije uglavnom su konzistentne od izvora do izvora i ulijevaju nam nadu da bi HTC 10 performansama mogao konkurirati ostalim flagship mobitelima u 2016. godini. HTC 10 neslužbene specifikacije:

  • Super LCD 5, 1440 x 2560 piksela
  • Snapdragon 820 čipset, dvojezgreni 2.15 GHz Kryo + dvojezgreni 1.6 GHz Kryo
  • Adreno 530 GPU
  • 4 GB RAM-a, 32 GB prostora za pohranu (proširivo do 200 GB)
  • 12 MP stražnja kamera, f/1.9, 26mm, optička stabilizacija, laserski autofokus
  • Android 6.0.1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)