Hoće li HTC napokon predstaviti pametni sat?

htc pametni sat

HTC je Googleov partner za Android Wear od prvog dana kada je projekt najavljen, točnije, prije godinu i pol. Unatoč tome, još nismo vidjeli ni jedan uređaj ove Tajvanske kompanije na toj platformi.

htc smartwatch

No čini se da ih stalni trend pada prodaje nije obeshrabrio, jer HTC već dugo želi ući na tržište pametnih satovi. Prema dostupnim informacijama, saznajemo da HTC razvija vlastiti Android Wear smartwatch. Njihov uređaj ima kodno ime Halfbeak a trebao bi biti  opremljen okruglim ekranom rezolucije 360×360 piksela. I to je uglavnom sve što za sad znamo o satu. HTC ima konferenciju 29. rujna na kojoj bi trebalo biti predstavljeno nekoliko uređaja, kao mnogo očekivani HTC A9 te HTC Butterfly 3 i One M9+ s poboljšanom kamerom. Nadamo se da će ugodno iznenađenje biti i HTC pametni sat.

HTC-u je potreban novi adut

Unatoč žurbi u svojim redovima, kompanija ove godine lagano kaska za ostalim velikim imenima koja su preplavila IFA 2015 raznim uređajima i novitetima. Hoće li se što promjeniti u nadolazećim mjesecima, budemo vidjeli, no sve informacije o pametnim satovima iz HTC-a treba uzimati s dozom rezerve, bar nas je tako naučilo iskustvo. Ipak, HTC-u je potreban snažan novi adut. Može li to baš biti pametni sat?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)