Google Play Games – Vaši uspjesi na YouTubeu

Google Play Games

Od posljednje verzije Google Play donosi dugo traženu mogućnost snimanja i dijeljenja snimaka igara s vaših mobilnih avantura. Postupak je zapravo vrlo jednostavan – otvorite aplikaciju Google Play Games, nađite igru koju želite snimati na popisu i stisnite veliku Record tipku s gornje desne strane. Moguće je istovremeno snimati vašu iznenađenu facu s prednjom kamerom – ako želite biti prvi mobilni PewDiePie, sad vam je posljednja šansa da se ulovite posla.

Google Play Games 2


Slično nedavno predstavljenoj usluzi YouTube Gaming?

Koncept nove verzije je zapravo vrlo sličan sustavu integriranom u već postojeću YouTube Gaming aplikaciju, ali je prednost ovakvog rješenja to što imate centralno mjesto za pronalazak tražene igre i direktno snimanje iz istog izbornika. Na prvu se čini kao nepotrebna duplikacija iste usluge, no radi se o Googleovom inzistiranju da što više ljudi koristi YouTube za vlastite sadržaje s igrama.

Poznato je da je iOS već duže vremena ispred Androida što se tiče ekskluzivnih naslova, a nerijetko i kvalitete samih igara, no ovakve velike i korisne promjene bi mogle odigrati važnu ulogu u prevagi na tržištu. Ako vam se žuri možete skinuti APK, no naša je preporuka ipak sačekati da se pojavi na  Google Play servisu kako biste izbjegli potencijalne probleme.

Izvor: PcWorld.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)