Recenzija: Fruit Ninja Free

Fruit Ninja Free – presjecite vrijeme čekanja na pola!

fruit

Poznata je stvar da su drevne ninje svoju vještinu polako usavršavali vježbajući kompleksne pokrete katanom i drugim reznim napravama na voću, konkretno lubenicama. Vjeruje se da lubenica predstavlja dobar omjer i integritet unutrašnjosti i skoro pa emulira ljudsku glavu! Iako su lubenice aktualne uglavnom preko ljeta, a prave katane jako skupe, to ne znači da kroz ostatak godine imate pravo ljenčariti. Uzmite svoj smartphone u ruke i instalirajte Fruit Ninja Free – vjerni simulator sjeckanja voća na ninja način!

  • Ocjena na Google Play: 4,6
  • Naša ocjena: 5
  • Zahtijeva Android: 2.1 i novije
  • Najnovija verzija: 1.6.2.10
  • Veličina: 18 MB

Fruit Ninja Free – Grafika i dizajn

Igra Fruit Ninja je popularna igra raširena na sve moguće platforme, a postoji i verzija za PC. Sami vizualni stil igre se temelji na crtanoj grafici koja omogućuje da se igra glatko izvodi, a da u isto vrijeme i izgleda jako privlačno. Kako bi se olakšalo igranje pravovremenim reakcijama, kao pozadina je postavljeno nekoliko smeđih dasaka ili dodatnih pozadina  koje kasnije otključavate i kupujete a koje daju dobar kontrast šarenom voću koje će vam iskakati sa donjeg dijela ekrana. Zbog ovoga igru možete igrati i pod najjačim svjetlom bez ikakvih problema.

fruitninja1 fruitninja2 fruitninja3 fruitninja4

 

Fruit Ninja Free – Mehanika i kontrole

Kroz igru je moguće skupiti i pojačanja bodova u smislu da možete na određeno vrijeme dobivati duple bodove, zamrznuti, tj. usporiti voće u padu i slično. Svi ti dodaci će vas tjerati da usavršite svoje vještine i dosegnete svoj maksimalni score koji zapravo nikad nije konačan. Prisutno je i vremensko ograničenje, unutar kojeg  trebate pokazati svoj maksimum.

Fruit Ninja Free – Zaključak

Ukoliko vam treba igra kojom ćete prikratiti vrijeme čekanja dok putujete, u školi, na pauzama, probajte Fruit Ninja Free. Ovo je igra jednostavne mehanike i privlačne grafike što garantira dobru kratku zabavu, obzirom da u igri i nema nekog posebnog cilja osim osvajanja najvećeg broja bodova. Preuzmite Fruit Ninja besplatno i uživajte u sjeckanju.

[pb-app-box pname=’com.halfbrick.fruitninjafree’ name=’Fruit Ninja’ theme=’light’ lang=’en’]

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)