EaseUS MobiSaver za Android vraća izbrisane datoteke na vaš uređaj

Android je bez dvojbe najpopularniji operativni sustav za pametne telefone i tablete, što je rezultat udruženog truda Googlea i cijele siline proizvođača uređaja. Popularnost je u ovom smislu dvosjekli mač, budući da s većom rasprostranjenošću operativnog sustava raste i interes programera da distribuiraju vlastite aplikacije unutar ekosustava, ali s time dolazi i veći potencijal za maliciozne programe koji mogu ugroziti integritet vaših podataka. Bilo da ste ostali bez svojih važnih kontakata, fotografija, slika mačaka s interneta i sličnog vlastitom krivicom ili je intervenirala treća strana, ne očajavajte. Danas vam predstavljamo jedan od najboljih alata za povrat izgubljenih podataka koji će posao odraditi korektno i brzo uz minimalan trud s vaše strane. EaseUS MobiSaver za Android je samo jedan od alata kojeg nudi ekipa iz EaseUS, a zašto smo toliko zadovoljni s njihovom solucijom za spašavanje podataka s Android uređaja pročitajte u nastavku.


EaseUS MobiSaver for Android ispravlja vaše greške u tri jednostavna koraka

EaseUS Mobisaver for Android je programski alat namijenjen povratu svih vrsta datoteka na vaš Android uređaj uz pomoć računala. Moguće je čak vratiti i izbrisanu povijest, primjerice, WhatsApp razgovora, no ukoliko želite ovu funkcionalnost morat ćete rootati svoj Android uređaj. Ako niste upoznati sa procesom rootanja, kao i sa svim prednostima i nedostacima koje isti donosi, bacite oko na naš detaljni članak o procesu. U slučajevima gdje želite spasiti podatke poput medijskih zapisa ili kontakata, nije potrebno rootati uređaj.

EaseUS Mobisaver for Android je iznimno jednostavan za korištenje i instalaciju, posjetite službeni link, skinite i instalirajte besplatnu verziju aplikacije za Windows ili Mac računala. Cijeli proces možemo raščlaniti u tri osnovna koraka:

easeus mobisaver

Važno je naglasiti da je poželjno prestati koristiti Android uređaj što prije kada primijetite da su vaši podaci nestali. Na ovaj ćete način pospješiti proces vraćanja podataka.

1. Spajanje Android uređaja na računalo

Provjerite je li USB Debugging osposobljen na vašem uređaju, što možete učiniti tako da odete pod SettingsAbout i 7 puta pritisnite na Build Number. Na sljedećem izborniku ponovno odaberite Settings, pronađite USB Debugging opciju te ju uključite. Spojite svoj Android uređaj pripadajućim kabelom na računalo. Preporučujemo korištenje USB kabela kojeg ste dobili uz uređaj, kao i spajanje kabela na stražnje USB priključke vašeg računala. Pokrenite EaseUS MobiSaver za Android i pričekajte dok vam program dozvoli pritisak na gumb Start, čime ćete pokrenuti proceduru uspostavljanja pouzdane veze između programa i vašeg Android uređaja.

easeus mobisaver

Dopustite programu sve zahtjeve za pristup vašem uređaju. Ovisno o tome koristite li rootani uređaj ovi zahtjevi bi se mogli razlikovati, no garantiramo da je svaki od zahtjeva siguran. Ukoliko ovaj proces potraje više od dvije minute, iskopčajte kabel i ponovite proces spajanja dok ne dođete do faze skeniranja i analiziranja podataka na vašem Android uređaju.

2. Skeniranje i sortiranje izgubljenih podataka

Nakon uspostavljanja veze, EaseUS MobiSaver za Android će automatski skenirati vaš uređaj i sortirati podatke po kategorijama. Tijekom procesa, program će vam pokazati što je dosad pronađeno i koliko ćete datoteka uspjeti spasiti. Izbrisane datoteke označene su narančastom bojom slova pa je lako razlikovati postojeće datoteke od onih koje želite spasiti. Na kraju procesa skeniranja i analiziranja moći ćete odabrati opciju da prikažete samo izbrisane entitete, čime je cijeli proces značajno brži.

easeus mobisaver

3. Spašavanje podataka s vašeg Android uređaja

Nakon što je proces analize izbrisanih datoteka okončan, možete brzo i jednostavno odabrati datoteke koje želite vratiti. Stavljanjem kvačice u polje lijevo od imena datoteke označavate tu datoteku za vraćanje, a kada ste označili sve što želite vratiti jednostavno stisnite na gumb Recover.

easeus mobisaver

Preporučujemo da izgubljene datoteke koje vraćate na ovaj način prvo spremite u mapu na računalu i tek nakon što provjerite da su datoteke koje ste željeli vratiti ispravne, možete ih prebaciti natrag na Android uređaj. U suprotnom, moguće je da vraćanjem neispravne ili nepotpune datoteke na Android uređaj zauvijek izbrišete tragove do izvorno obrisanih podataka, što znači da ćete zauvijek ostati bez takvih datoteka.

EaseUS MobiSaver Download i cijene

Besplatnu verziju EaseUS MobiSaver for Android Free možete skinuti sa službenih stranica i uvjeriti se u kvalitetu i jednostavnost ovog odličnog programa. Besplatna verzija je ograničena na spašavanje jedne po jedne datoteke te kao takva služi kao demonstracijska verzija potpune verzije softvera koja će vas koštati US$ 39.95. Ukoliko se učestalo borite sa nestalim podacima s vaših Android uređaja ili želite imati dodatnu sigurnost, EaseUS MobiSaver for Android predstavlja jedno od najboljih i najučinkovitijih rješenja s kojim smo dosada imali isključivo pozitivna iskustva. Program provjereno radi na svim popularnim Android uređajima poput Samsunga, HTC-a, Googlea, LG-a, Sonya, Motorole, ZTE-a, Huaweia i mnogih drugih, a trenutačna verzija funkcionira na gotovo svim verzijama Androida, i to 2.3/4.0/4.1/4.2/4.3/4.4/4.5/5.0/5.1/6.0.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)