Casio Smart Outdoor Watch WSDF10 kao sastavni dio ribičkog pribora

Casio Smart Outdoor Watch WSDF10

Casio se ozbiljnije baca u utrku pametnih satova, gdje svakako cijenimo inicijativu, no ne i nazive proizvoda. Naime, nedavno je prezentiran pametni sat pod nazivom “Smart Outdoor Watch WSDF10“, a ako vam to nije bilo dovoljno da zapetljate jezik, čekajte da vidite cijenu.


Casio je brand s kojim je većina starijih generacija odrasla

Od onih malenih jeftinih crnih satova otpornih na vodu koje smo svi furali na bazene i kojekakva jezera, sve do satova-kalkulatora koji su se švercali u škole, Casio je obilježio jednu cijelu tehnološku eru. Ono što su pametni satovi danas, to su njihovih pristupačni “high-tech” satovi bili nekada. Kako bi se vratio nazad u igru, Casio se kao i veliki broj drugih proizvođača satova ubacio na tržište pametnih satova gdje vladaju uređaji naziva Gear i Watch. S druge strane, Casio ima model Smart Outdoor Watch WSDF10 koji više zvuči kao nekakvo kinesko generic smeće nego kao brandirani uređaj. Po nama promašaj, no nekako vjerujemo da skupina koju targetiraju Samsung i Apple nije ista skupina koju targetira Casio sa svojim toungetwisterom.

Casio Smart Outdoor Watch WSDF10

Smart Outdoor Watch WSDF10 targetira svoje fanova, kao i sportaše

Moj otac, dugogodišnji fan Casio satova, sigurno neće otići do obližnjeg Samsung ili Apple storea i uzeti si jedan od novijih pametnih satova kako bi bio u trendu s ostalom ekipom, u to sam uvjeren, em zato što ne vidi nikakvu korist u njima em zato što nije povezan s brandom. Casio s druge strane? Možda. Ako mu se u njegovim ribičkim novinama promovira ovaj sat koji dolazi od njemu poznatog branda – s naglaskom na “aktivniji život” kao što je pecanje i skupljanje gljiva, što su dvije najdraže aktivnosti srednje i starije generacije na našem području, onda će definitivo razmisliti o njemu. Casio Smart Outdoor Watch WSDF10 je upravo to, dizajnom, kvalitetom izrade i “opisom” predstavlja sljedeću investiciju svih Casio fanova bilo koje generacije. Kada kažemo investiciju, doslovce mislimo na to, jer u usporedbi s ostalim uređajima na tržištu, ovaj će vas koštati nemalih 500€.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)