Brzo i lako do slučajno obrisanih podataka na vašem Android telefonu

Mobilni telefon je definitivno postao jedno od najbitnijih oruđa savremenog čoveka. U telefonima više ne čuvamo samo lične podatke, brojeve telefona prijatelja i porodice, već je postao glavni alat u poslovnom svetu. Beleške, emailovi, snimljeni poslovni razgovori i unapred sređen raspored su od krucijalne važnosti danas. Njihov gubitak bi imao značajan udarac na našu svakodnevnu produktivnost.

Programi koji služe za povratak izgubljenih podataka su do sada dominirali samo PC-em, kao što je na primer EaseUS Data Recovery Wizard, a kompanija koja stoji iza tog programa nam donosi prvi alat namenjen povratku izgubljenih informacija na Android telefonima.

Mogućnost povratka izgubljenih informacija sa telefona je na dlanu

Kompanija EaseUS nastavlja da nas oduševljava sa programima koji nam olakšavaju svakodnevni život i ujedno spašavaju dan, nedelju mesec pa i godinu. Nedavno su plasirali prvi program za povratak izgubljenih ili izbrisanih podataka sa Android mobilnim uređajima – EaseUS MobiSaver for Android

Kao što je slučaj i kod PC verzije programa, EaseUS MobiSaver For Android vam omogućava povratak svih slučajno obrisanih ili izgubljenih informacija sa vašeg telefona. Nešto šta je do skora bilo nemoguće je sada totalno ostvariva opcija. Korisnost ovog programa se ne odražava samo u povratku nasumično slučajnih obrisanih podataka, nego je on od pomoći u mnogim drugim scenarijama.

Baš zato što je telefon uređaj koji čovek ubedljivo najviše koristi u toku radnog dana, najlakše je nešto „slučajno“ obrisati i izgubiti vama bitne podatke. Nekada telefon i sam obriše nešto šta je vam je od preke poslovne važnosti zbog greške u sistemu, usled kvara ili napada virusa. Možda vam podaci nestanu i prilikom rootovanja telefona ili pokušaja ubacivanja novog sistema. Šta god da je razlog nestanka vaših podataka. EaseUS MobiSaver For Android je tu da vam pomogne.

Korišćenje je poprilično jednostavno: povežite telefon sa vašim PC uređajem, pokrenite skeniranje, pronađite fajlove koje ste obrisali i povratite ih! EaseUS MobiSaver for Android može da povrati podatke kako sa interne memorije telefona, tako i sa SD kartice koja je u trenutku brisanja ili kvara bila u telefonu. Poprilično jednostavan postupak sa sigurno vraćanje izgubljenih podataka sa vašeg telefona.

Program podržava najpoznatije marke telefona, kao što su: Samsung, Google, Sony, Motorola, HTC, LG, ZTE, Huawei i drugi. Ukoliko ste izgubili vama bitne podatke sa vašeg telefona, nemojte oklevati već ih vratite pomoću ove odličog alata.