Banter – anonimna društvena mreža

Banter Chat Inc. lansirao je “prvu anonimnu društvenu mrežu koja ljude spaja na temelju njihovih interesa i lokacije”. Dostupna je za Android i iOS, a o sebi možete otkriti koliko želite ili ostati potpuno anonimni.

banter

 

Ova aplikacija za anonimno dopisivanje na Androidu usredotočena je na fluidnost i razgovore u stvarnom vremenu koji su vezani uz određenu temu. Svaka tema ima svoj chat room, a korisnici mogu dodavati slike, gifove, video isječke ili emotikone kako bi “začinili” razgovor. Nakon 24 sata, sve javne poruke se brišu. Javne chat sobe već postoje, a pokrivaju uobičajene teme poput hrane, sporta, i slično. Zanimljiva je i opcija “chat near me” koja vam predlaže chat sobe na temelju vaših GPS koordinata (trenutno dostupno samo u SAD-u). Uz javne, odnosno public rooms, postoje i privatne koje trenutno nisu dostupne, ali u budućnosti ćete ih moći koristiti za razgovor s odabranim prijateljima. Kako bi olakšali praćenje više chatova odjednom, početni zaslon aplikacije naziva se Stream, a na njemu ćete vidjeti sve poruke iz svih chat soba u kojima ste aktivni.

BanterChatScreens1

Iako u zadnje vrijeme ovakvi servisi za anonimno dopisivanje postaju sve popularniji, niti jedan ne nudi chat sobe na temelju interesa, a većina ih prilikom registracije zahtjeva i email adresu za razliku od Bantera koji zahtijeva tek korisničko ime i lozinku. Moramo napomenuti i kako je aplikacija stara tek nekoliko dana pa ima i popriličan broj bugova (nama je radila sasvim ispravno ali se s vremena na vrijeme znala srušiti). Aplikacija definitivno ima potencijala, stoga  je preuzmite, isprobajte i ostavite ocjenu i review kako bi razvojni tim lakše ispravio greške!

[pb-app-box pname=’me.banter.android’ name=’Banter’ theme=’light’ lang=’en’]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *