Aplikacije za svjetsko nogometno prvenstvo

Dugo očekivano svjetsko nogometno prvenstvo konačno počinje, a uz obavezne rekvizite poput grickalica i napitaka, na svoj Android mobitel instalirajte aplikacije koje će vam dodatno obogatiti iskustvo.

 brasil 2014

FIFA – službena aplikacija

Kako je riječ o događaju koji je organiziran od strane FIFA-e, ne možete pogriješiti s njihovom službenom aplikacijom. Ovdje ćete pronaći gotovo sve što bi vas moglo zanimati, od poretka, statistike, skupina, svježih vijesti i rezultata, pa sve do posebnih značajki poput glasanja za “igrača utakmice” ili šanse za osvajanjem lopti korištenih na prvenstvu. Pored toga, sučelje je redizajnirano i prilično je lagano za korištenje, što je dodatni plus.

[pb-app-box pname=’com.fifa.fifaapp.android’ name=’FIFA’ theme=’light’ lang=’en’]


 ESPN FC Soccer & World Cup

Znamo da SAD i nogomet ne idu zajedno, ali ovo je zapravo vrlo zgodna aplikacija. Što možete očekivati? Šareno i zgodno sučelje, video highlights, duboke analize, te integraciju s Twitterom kako biste mogli ostati u tijeku s najnovijim vijestima i glasinama. ESPN se trudi pokriti sve ono najvažnije, ali tvrdokorni fanovi možda će poželjeti malo više od toga, stoga je ova aplikacija najbolja za one manje zahtjevne navijače.

[pb-app-box pname=’com.espn.fc’ name=’ESPN FC Soccer & World Cup’ theme=’light’ lang=’en’]


 FIFA 14 by EA SPORTS

S obzirom da se utakmice prikazuju relativno kasno zbog vremenske zone u kojoj se nalazi Brazil, preko dana se opustite uz FIFA 14 igru za Android. Zadnje ažuriranje donosi sve licencirane nacionalne timove koji nastupaju na svjetskom prvenstvu, kao i ostale licencirane predmete poput službene lopte, Adidas Brazuca. Osim nacionalnih timova, po završetku svjetskog prvenstva možete zaigrati s raznim klubovima iz glavnih europskih liga, a igra nudi i pristojnu grafiku. 

[pb-app-box pname=’com.ea.game.fifa14_na’ name=’FIFA 14 by EA SPORTS™’ theme=’light’ lang=’en’]

Javlasco World Cup 2014

Navijači koji žele malo više personalizacije najbolje će proći uz Javlasco World Cup 2014. Naime, ova aplikacija omogućuje praćenje individualnih timova, grupa i utakmica, a ima i offline način rada. Pored personaliziranog praćenja onoga što vas najviše zanima, aplikacija nudi detaljan uvid u statistiku, uključujući ljestvicu strijelaca, postave, igrače u zamjeni, kao i broj kartoniranih igrača. Na kraju, kako bi vam se olakšalo praćenje, aplikaciju možete postaviti u svoju vremensku zonu.

[pb-app-box pname=’com.jalvasco.football.worldcup’ name=’Jalvasco World Cup 2014′ theme=’light’ lang=’en’]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)