AirDroid 3 dobio nove cool mogućnosti

AirDroid zgodna je aplikacija koja korisnicima omogućuje daljinsko upravljanje, odnosno povezivanje računala s mobitelom i obrnuto, bez potrebe za kablovima. O izvornoj verziji već smo pisali početkom godine, a sada smo dočekali i treću inačicu, AirDroid 3, koja donosi nove uzbudljive značajke.

airdroid

Ako do sad već niste koristili ovu aplikaciju, vjerujte da postoji puno razloga zašto biste trebali. Najveća promjena u odnosu na prijašnje verzije odnosi se na uvođenje nativnih aplikacija za Windows i Mac OS, što znači da se više ne morate logirati u AirDroid server putem internet preglednika. Ovo bi trebalo povećati brzinu te pružiti neke nove mogućnosti, kao što je mirroring Android uređaja na ekranu računala. Slično kao i Pushbullet, AirDroid je obavijesti o nadolazećim pozivima slao na vaše računalo, međutim, sada dobivate i neke nove funkcije, poput javljanja na poziv ili odgovaranja na poruku direktno s računala, bez potrebe da dirate mobitel.

Korisnike koji imaju rootane uređaje očekuje još jedna poslastica, a to je kompletan mirroring ekrana mobitela na ekranu računala, što znači da mobitelom možete u potpunosti upravljati svojim mišem. Za kraj još valja spomenuti i enkripciju veze, mirroring obavijesti, izmijenjeno sučelje Android aplikacije, poboljšan prijenos datoteka, te razna poboljšanja vezana uz performanse. AirDroid je besplatan, stoga ne vidimo razlog zašto ga ne biste isprobali.

[pb-app-box pname=’com.sand.airdroid’ name=’AirDroid – Android on Computer’ theme=’light’ lang=’en’]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)