60 besplatnih igara za Android

Ako nešto volimo na Androidu, to je definitivno broj besplatnih aplikacija i igara. Iskustvo nam je pokazalo da stvari koje su besplatne nisu nužno i loše, stoga pogledajmo listu 60 besplatnih igara za Android uz koje možete kratiti vrijeme i usput ostati punih džepova.

najbolje android igre

Porastom popularnosti pametnih telefona i tableta pogonjenih Android operacijskim sustavom, porastao je i broj dostupnih besplatnih aplikacija, pa tako i igara. Iako besplatan softver ne znači nužno i loš softver, uobičajeno je očekivati veću kvalitetu aplikacija za koje ste izdvojili novac u usporedbi sa besplatnim rješenjima. Na svu sreću, za Android platformu postoji mnogo odličnih besplatnih igara svih mogućih žanrova. Zašto besplatna igra nije nužno osrednja igra koja otkriva manjak motivacije developera jer nisu plaćeni za svoj trud dokazuje izvorno iOS naslov, Angry Birds.

Angry-Birds
Jedna od skoro najpopularnijih igara na Google Playu

Tvrtka Rovio koja je igru proizvela bila je na rubu propasti nakon niza neuspješnih naslova. Angry Birds bila im je posljednja šansa u koju su uloženi svi preostali resursi, što se na kraju itekako isplatilo. Zahvaljujući simpatičnosti likova i upotrebi fizike, igra je osvojila srca svih generacija, te se nedugo zatim našla i na Android OS-u, ovaj puta kao besplatna verzija. Dakle, Android korisnici su dobili igru iz profesionalnog razvojnog studija – besplatno. Donosimo kratku listu deset ostalih najboljih, a kako bi vidjeli svih 60 posjetite izvorni post. Naš izbor deset najboljih sa spomenute liste:

  1. Angry Birds 
  2. Bebbled 
  3. Red Stone 
  4. Newton 
  5. Angry Birds SW 
  6. Drop 
  7. Frozen Bubble 
  8. Replica Island 
  9. Gem Miner 
  10. ConnecToo 

 

POGLEDAJTE I LISTU 60 NAJPOPULARNIJIH BESPLATNIH IGARA U 2013 GODINI!

najbolje android igre

NAJBOLJE ANDROID IGRE U 2014.

NAJBOLJE ANDROID IGRE U 2015.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *