3 Borilačke Igrice za Android

3 Borilačke Igrice za Android

Borilačke (“fighting”) igrice kao da su skrenule s puteva stare slave. Barem kada pričamo o konzolama na kojima su nekada neupitno vladali. Paralelno čini se da doživljavaju pravu renesansu na mobitelima gdje su vrlo uspješne novije verzije starih, klasični naslova kao i neki novi skriveni dragulji koji zaslužuju vašu pažnju. Danas predstavljamo 3 odlične borilačke igrice za vaš Android.

Street Fighter IV Champion Edition

Ova igrica je izašla kao portirana verzija (za Androide 2018. godine) istoimene igrice iz 2008. Zanimljivo, Street Fighter III je bio izdan 1997. što znači da je četvrti nastavak izašao nakon podosta dugačke pause od 11 dugih godina. Naravno to je samo značilo da jednom kada je izašla, igrica razgrabljena s polica. U svojim različitim izdanjima, ova igra se prodala u preko 9 milijuna primjeraka u cijelom svijetu.

Igrica nudi solidan izbor šampion, mehanika borbi nije kompleksna, ali je zabavna za ovladati. Također postoji i podrška za Bluetooth kontrole. Besplatna je, ali uz minimalnu cijenu lako je moguće otključati sve likove i modove.

Proizvođač ove igre je Capcom, poznat po svojim serijalima Resident Evil i Monster Hunter kao i mnogim drugima. Ono što je zanimljivo kod Capcoma jest to što on nije samo distributer videoigara. Proizvodi cijeli set elektronike za zabavu gdje se ponajviše ističu automati za kockanje. S obzirom na to da se radi o stvarno renomiranom proizvođaču koji ima već cijeli niz desetljeća iza sebe može se reći da se radi o sigurnom načinu klađenja i kockanja online. A to je vrlo važno u ovoj djelatnosti gdje postoji cijeli set spam i nesigurnih stranica. Ali ako iza nečega stoji oznaka Capcoma onda je to poprilično sigurno.

Shadow Fight 3

Shadow Fight 3 je veliki napredak naspram već poprilično solidnog Shadow Fight 2. U ovoj igrici, vidjet ćete 3D stvorene arena sa fascinirajućom količinom detalja. Animacije i kontrole su pitke i jednostavne jednako kao i u prošloj igri. Zakoni fizike također vrijede u igrici pa tako dovaljan jak udarac može učiniti da vašem neprijatelju mač ispadne iz ruke, a on lagano poleti. Realno je.

Nažalost multiplayer nije dostupan. Ali moguće je odigrati kampanju gdje sami customizate svojeg borca s različitim oblicima oklopa, oružja ili specijalnih napada. Fokus igre je na pitkom gameplayu te na fantastičnoj grafici. I u tome su developer sigurno uspjeli. Igrica je poput većine na Androidu free to play. Bar u teoriji. Često za kupovinu određenih unapređenja ili oružja će biti potrebno kupiti in-game valutu. Ali to je normalno. I developeri moraju nekako zaraditi.

The King of Fighters ’97

Ovo je jedna od onih starih, klasičnih igara. Radi se o igrici koja je izdržala test vremena kao jedna odlična, borilačko-arkadna igrica. Dolazi od Neo Geo home arcade te ima podržava i korištenje Bluetooth kontrola.

Na raspolaganju su Vam 34 lika iz originalne igrice te možete stvoriti svoju ekipu boraca iz snova. Može se igrati protiv A.I. te preko lokalnog multiplayera. Igrica nudi solidnu količinu customization-a za kontrole i gameplay je prikladan za jednu portiranu borilačku igru. Definitivno je preporučeno da se ovo igra sa Bluetooth kontrolama jer inače igrica postaje previse zahtjevna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *