Besplatne SMS Poruke – Istina ili navlakuša?

Besplatne sms poruke

besplatan smsPrije deset je godina dopisivanje preko SMS poruke bio zaista skup sport, sjećamo se prvih bonova koje smo kao klinci trošili jedan za drugime, uz one “teške dane” kada bi krajem mjeseca ostali s 0 kuna na mobitelu, a onda bi slijedilo žicanje prijatelja i poznanika s rečenicom “e, imaš za sms?”. Heh, strašna vremena. Iako se danas većina nas oslanja na razne društvene mreže, iMessage i slične servise, ipak, tu i tamo postoji potreba za povremenim SMS-om, a u slučaju besparice smo mi tu da vas uputimo u detalje, gdje ćemo vam u ovom članku pojasniti kako poslati besplatne sms poruke.


BESPLATAN SMS – JE LI ZAISTA BESPLATAN?

Besplatne sms porukeMeđu prvim servisima koji je ponudio besplatan sms je bio VIP WEB SMS, koji je svim svojim korisnicima omogućio besplatno slanje sms poruka uz dnevno ograničenje. Naravno, morali ste biti korisnik VIP-ovih usluga. Pored VIP-a otvorile su se pojedine sumnjive stranice koje su svojim korisnicima uz mogućnost slanja besplatnih SMS poruka još na leđa natovarili razne oglase unutar poruke, uključujući uvjete korištenja koji bi broj koji ste upisali ubacili u bazu podataka koja bi se zatim koristila za mobilno oglašavanje – dvosjekli mač, rekli bismo. Danas se stvar svega sitno promijenila, VIP servis je i dalje tu, spam sajtovi su i dalje tu, samo su korisnici pametniji pa ili čitaju uvjete korištenja ili koriste online chat servise. No, za vas smo našli dva provjerena servisa putem kojih možete poslati besplatan sms bez ikakvih ograničenja, a oni su SMSaj.Me i AFreeSMS.com.

BESPLATAN SMS UNUTAR HRVATSKE – SMSaj.Me

Jedan od lokalnih developera, Vanja Vršić, kreirao je stranicu SMSaj.Me, koja je za sada jedna od boljih stranica za besplatne poruke, a nudi slanje SMS poruka bez ograničenja.  Predbroj vam nije potreban, a ukoliko više preferirate tipkati preko aplikacije, slobodno skinite verziju za Android s Trgovine Play.

BESPLATAN SMS IZVAN HRVATSKE – AFreeSMS.com

Ako želite nekome van naše države poslati besplatan SMS, onda je stranica AFreesms.com idealna za vas. Nema naplate, nema ograničenja, nema oglasa – uz svega par klikova su vaše SMS poruke na putu.


Nadamo se da smo s ovime pokrili besplatne sms poruke i odgovorili vam na vaše pitanje kako poslati besplatan SMS putem interneta. Ako vam je ovaj članak bio zanimljiv, slobodno bacite pogled na naš tutorial “Kako saznati čiji je broj mobitela”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)